Uw winkelwagen is leeg.

standaard screen

Over standaard screens

De standaard screens, leveren wij in de allerbeste kwaliteit. Extrusie aluminium kast, aluminium zijkappen, hoogwaardige profielen en de beste screendoeken.

Screendoeken

De screendoeken worden geweven van glasvezeldraden en voorzien van een PVC coating. Het doek heeft daardoor een enigzins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Wij leveren screendoeken van absolute topkwaliteit. Bij ons kiest u zonder meerprijs uit vele tientallen kleuren. In de configurator kunt u eenvoudig uw keuze maken.

Bedieningen

De standaard screen is voorzien van hand bediening met band. Dat werkt natuurlijk prima en is de voordeligste oplossing.

Gemakkelijker in zowel de bediening als ook de montage is elektrische bediening. Wij bieden u dit aan tegen zeer lage prijzen. Bedienen is dan mogelijk met een schakelaar of met een ingebouwde afstandsbediening. Bij bediening met een schakelaar sluit u de motorkabel aan op de schakelaar en de schakelaar op de netspanning. Bij bediening met afstandsbediening hoeft u slechts te zorgen voor aansluiting van de netspanning. Geen kabels in het zicht! U bedient de screen vervolgens met een draadloze wandzender of een van de vele tientallen zenders uit ons assortiment. Meerdere screens bedienen, met tijdschakeling, dit alles is mogelijk!

Geleiders

U kunt bij ons kiezen uit verschillende geleiders, voor montage op de dag, op het kozijn of in de dag. Al dan niet voorzien van een lip, die de geleider wat breder maakt, en voorkomt dat er licht tussen het doek en de geleider door komt.

Kasten

De kasten zijn in diverse vormen en kleuren te verkrijgen.
Daarmee heeft u de keuze om uw ideale screen samen te stellen.

Screen 95 is uitsluitend verkrijgbaar met schuine kast en rechte kast ( vierkant)