Uw winkelwagen is leeg.

Kleuren

Screen doeken Sergé

Wij hebben gekozen voor de grootste keuze in de beste screendoeken. Screen-Sergé  is het best verkochte screendoek, gemaakt van  42% glasvezeldraad met een PVC coating. De doeken worden gefabriceerd bij de gerenomeerde fabrikant Copaco®. Zonder meerprijs kunt u bij ons kiezen uit maar liefst 57 verschillende kleuren. De doeken worden voorzien van een ingelast rits systeem als u kiest voor een ritsscreen. In onze configurators  vindt u bij de keuze voor screendoeken een overzicht van de doekkleuren waarbij u per kleur een vergroting in beeld krijgt. Daarmee kunt u eenvoudig de door u gewenste kleur selecteren!

Verduisterende doeken, 1% doeken.

Verduisterende doeken hebben een meerprijs van 20% op de screen (exclusief prijs van de motor)
1% lichtdoorlatende doeken hebben een meerprijs van 10% op de screen (exclusief prijs van de motor)
Bij deze doeken zijn minder en andere kleuren beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Hoogste kwaliteit profielen

De kasten, geleiders, zijkappen en de onderlat zijn bij ons van hoogwaardig gelakt extrusie aluminium. Deze profielen zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in de meest populaire kleuren. Per screenprofiel is dit verschillend, zie welke kleuren er mogelijk zijn in de configurator. Ook zijn de profielen ( tegen meerprijs van +/- 25%) te spuiten in alle mogelijke ralkleuren, ook in structuurlak. Informeer als u speciale wensen heeft!

Losse doeken

We hebben een overzicht voor u gemaakt van verschillende merken doeken, zodat u een "vertaalslag" kunt maken naar de doeken die u bij ons kunt bestellen. Vergelijk screendoeken per merk >>>

 

 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina