Uw winkelwagen is leeg.

Screen Info

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoeken. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Er zijn standaard screens ,rits screens, ritsscreen universal en smartscreens.

Screendoeken

De screendoeken worden geweven van glasvezeldraden en voorzien van een PVC coating. Het doek heeft daardoor een enigzins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Wij leveren screendoeken van absolute topkwaliteit. In de configurator kunt u kiezen uit vele tientallen kleuren!

Energie besparen

Uit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard. Warmte en zonlicht kunnen tot 88 procent gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Dat maakt dat er een rijke keuze aan kleuren is waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleuren.

Bedieningen

De standaard screen wordt standaard bediend met bandbediening binnen. De ritsscreen, ritsscreen universal en smartscreen standaard voorzien van een elektrische bediening. Bij elektrische bediening kunt u een keuze maken uit onze huismerk motoren of Somfy®. De motor wordt geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en het scherm nog mooier oogt. Door middel van een schakelaar is uw screen uiterst eenvoudig te bedienen.

Extra gebruikersgemak is te bereiken met een afstandsbediening of domotica systeem. Vooral wanneer u niet thuis bent en uw huis toch wilt beschermen tegen inkijk, zon en warmte, biedt een domotica systeem de perfecte uitkomst en een optimale energiebesparing. Uw zonwering wordt volledig automatisch bediend, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

Standaard screen

De standaard screen is voorzien van handbediening met band. Voor een geringe meerprijs kan deze worden voorzien van elektrische bediening. Kenmerkend van de standaard screen is dat, ondanks de lage prijs, deze wordt samengesteld uit de best verkrijgbare componenten. Zo is de kast - in tegenstelling tot de meeste andere merken- volledig uitgevoerd in geëxtrudeerd aluminium, zodat deze niet kan indeuken. 
informatie standaard screen >>>

Ritsscreen

De rits screen is voorzien van elektrische bediening. Kenmerkend van de ritsscreen is dat deze voorzien is van een doek met rits. De smalle geleiders hebben een speciale inlage, waardoor het doek altijd strak staat en geen licht of insekten doorlaat. Hiermee is de ritsscreen bestand tegen harde wind. Verkrijgbaar tot 4 meter breed en 300 cm hoog. Ideaal voor kleine en grote ramen! 
informatie ritsscreens >>>

Ritsscreen universal

De ritsscreen universal is een screen met geleiding van het doek via een ritssysteem in de zijgeleider, in combinatie met neoprene. Dit brengt interessante voordelen met zich mee.  De ritsscreen universal is bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten stand zelfs insectenwerend. Door de speciale ritsgeleiding kan de ritsscreen universal ook dienen als windscherm onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping, balkon of tuinhuis. Bovendien beschermt de ritsscreen universal als windscherm door zijn strakke afdichting ook perfect tegen de laagstaande zon. Verkrijgbaar tot maar liefst 5 meter breed en hoog, met een maximum van 15m2. Standaard elektrisch bediend. De perfecte oplossing voor uw veranda!
informatie ritsscreen universal >>>

Smartscreen

De smartscreen is ook voorzien van elektrische bediening. Kenmerkend van de smartscreen is dat deze niet alleen voorzien is van een doek met rits en geleiders met neoprene, maar dat de onderlijst volledig in de kast komt. Bovendien zijn er geen zichtbare schroeven en is deze smartscreen verkrijgbaar in vele kleuren en structuur lakken, zonder meerprijs. Hiermee is dit de top onder de verkrijgbare screens. Verkrijgbaar tot 4 meter breed en 300 cm hoog. Perfect voor veranda's en grote ramen.
informatie smartscreen >>>